Címlap Házhoz szállítás
get stronger leaner faster
get gflex portable home gym system
A bevásárlókosár jelenleg üres.

Házhoz szállítás

Kedves Vásárlóink!

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket házhoz szállítás esetén Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át. A küldeményeket futárszolgálattal szállítjuk.

A házhoz szállítása díja 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A 10.000 Ft-ot meg nem haladó rendelések házhoz szállítási díja bruttó 1.500 Ft.

A raktárkészletről megrendelt árut – akár már aznap – előzetes egyeztetést követően személyesen is átveheti üzletünkben: 1139 Budapest, Gömb utca 46.

Nyitva tartás:


hétköznap: 09:00-20:00
szombat: 10:00-14:00
vasárnap: zárva

  • A megrendelést követően a rendszer e-mail-ben üzenetet küld Önnek a rendelt termékekről melyben szereplő rendelési számmal a honlapon nyomon követheti a rendelés folyamatát.
  • Ha a termék raktáron van (az esetek döntő többségében igen), akkor a rendeléstől számított 48 órán belül Magyarország teljes területén otthonába érkezik a futárszolgálat segítségével.
  • A futárszolgálat a regisztrációban megadott telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítás időpontjáról egyeztetni, így Önnek nem kell egész nap otthon várnia a csomagot.
  • Ha nincsen raktáron a kívánt termék, akkor erről telefonon és a rendelés követésen keresztül a honlapon is tájékoztatást kap, továbbá a várható szállítási időről is tájékoztatjuk. Ha Önnek ez nem megfelelő, akkor elállhat a vásárlástól és az esetlegesen kifizetett összeget maradéktalanul, visszautaljuk a megadott bankszámlájára.
  • A futárszolgálatnak való termék átadást követően a honlap "Rendelés követés" pontjában tájékoztatjuk Önt, a "csomagcímke" azonosító számáról.

Kérjük, a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Ha kérdés merülne fel azt is a megrendelés részleteinél teheti fel, amire kollégáink hamarosan válaszolnak.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

  • Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.
  • A házhoz szállítása díja 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A 10.000 Ft-ot meg nem haladó rendelések házhoz szállítási díja bruttó 1.500 Ft.
  • A megrendelést követően a rendszer e-mail-ben üzenetet küld Önnek a rendelt termékekről, melyben szereplő rendelési számmal a honlapon nyomon követheti a rendelés folyamatát.
  • Ha a termék raktáron van akkor a rendeléstől számított 48 órán belül Magyarország teljes területén otthonába érkezik a futárszolgálat segítségével. A futárszolgálat a regisztrációban megadott telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítás időpontjáról egyeztetni, így Önnek nem kell egész nap otthon várnia a csomagot.
  • Ha nincsen raktáron a kívánt termék, akkor erről telefonon és a rendelés követésen keresztül a honlapon is tájékoztatást kap, továbbá a várható szállítási időről is tájékoztatjuk. Ha Önnek ez nem megfelelő, akkor elállhat a vásárlástól és az esetlegesen kifizetett összeget maradéktalanul visszautaljuk a megadott bankszámlájára.
Pick Pack Pont CIB Bank