get stronger leaner faster
get gflex portable home gym system
A bevásárlókosár jelenleg üres.

A GFlex

A GFlex hordozható gravitációs eszköz a világon a legsokoldalúbb, legkényelmesebb és leghatékonyabb módja, hogy tested gyorsan a maximális kondícióba hozd. A több, mint 300 izomépítő, alakformáló és zsírégető saját testsúllyal végzett gyakorlat révén a GFlex bármely ajtóból, fából pillanatok alatt teljes edzőtermet varázsol. Szerezd meg saját GFlex-ed és életed legjobb formájába hozhatod magad, ….. garantáltan!


GFlex Kardio Öv – ingyenes kiegészítőA GFlex Kardio Öv alapvetően változtatta meg a fitnesz világát azzal, hogy hihetetlen kardio gyakorlatok új generációját hajthatod végre vele, ezzel is teljesebbé téve a GFlex gravitációs edzéseket. Egyszerűen kapcsold fel a GFlex-re és már fogyaszthatsz, formálhatod hasizmod, formásabbá és feszesebbé teheted lábaid alakját kő kemény gyakorlatozással. Egyébként meg egy tökéletes és praktikus táska, amiben bárhová könnyedén magaddal viheted saját edzőtermed.

GFlex edzésterv és étrend poszter – ingyenes kiegészítő
A praktikus és kényelmes edzéstervet és étrendet bemutató poszter segít, hogy a legjobban kihasználhasd saját GFlex gravitációs edzőtermed. Bemutatja a leghatékonyabb zsírégető, izomépítő gyakorlatokat, azok tökéletes végrehajtását és ezen felül olyan egységesíthető étrendet is ad, ami az egészséges életvitelt támogatja.

 

GFlex edzés videok Kezdőknek, Haladóknak és Profiknak – ingyenes kiegészítő
“Edzés a sztárok közismert fitnesz tanácsadójával és trénerével, Danny Hesterrel, aki a video-n bemutat három különálló izomépítő, hasizom formáló, és zsírégető gyakorlatot, melyeket maga fejlesztett ki azok számára, akik most kezdik a gravitációs edzéseket és azoknak, akik a legkeményebb edzésekre vágynak.”

GFlex Kardio edzés video – ingyenes kiegészítő

“Úgy gondolod lépést tudsz tartan Danny-vel? Csatold fel a GFlex kardio öved és készülj fel, hogy megszabadulsz pár kilótól, feszesebbé és formásabbá varázsolod lábad alakját és farizmodat!”

GFLEX team

GFLEX Fórum

Gflex Gravity Gym alaptanfolyam

gflex facebook site

 

Pick Pack Pont CIB Bank